Megújul honlapunk

A regisztrált felhasználóink a tartalmak olvasásán túl on-line jelentkezhetnek meghirdetett túráinkra, rendezvényeinkre, nyomtatható formában letölthetik túrakiírásainkat, hozzászólásaikkal is segíthetik munkánkat.

Túravezetőink meghirdethetik túráikat, látják az azokra on-line jelentkezőket, kinyomtathatják túrajelentéseiket, feltölthetik híreiket, élménybeszámolóikat.

A megújuló honlapunk tartalmának kezelését/szerkesztését a korábbiakhoz hasonlóan aktivistáink közreműködésével oldjuk meg.

Tagszervezeteink képviselői kezelhetik egyesületeik, szakosztályaik nyilvánossá tehető adatait.

LII. Nemzetközi Tisza Túra

A túra résztvevőinek számát nem a “COVID19-helyzet” egyhangú bizonytalansága, hanem főleg az időjárás-jósok szomorú előrejelzéseire hivatkozások befolyásolták. 
A Tiszabecs – Rakamaz/Tokaj útvonalra összesen 64 túrázó regisztrált Pécsről, Budapestről, Szegedről, Szolnokról, Debrecenből, Érdről és Nyíregyházáról érkeztek a legtöbben. A német vízitúrázókat ebben az éveben egy barátunk képviselte Hannoverből.
 

 

Tagszervezetünk önkéntese

Üdvözlünk lelkes segítőink, támogatóink között! 

Üdvözöllek lelkes segítőink, támogatóink között! kérem, hogy a folytatáshoz, szándékod megerősítéséhez küldj egy válaszlevelet!

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!